دستور تهیه :
آب انگور، شکر، پودر نشاسته را باهم خوب مخلوط کنید،روی حرارت ملایم بزارید،مدام هم بزنید تا بجوشه و به غلظت برسه .وانیل وکره رو اضافه کنید ومخلوط کنید.
از رو حرارت بردارید در دمای محیط ۲۰ دقیقه زمان بدید تا کمی خنک شه ودر این فاصله باید زود زود هم بزنید رویه نگیره.
لیوانهای باریک وبلندی انتخاب کنید (قطر دهنه وته لیوان یکی باشه) داخل لیوانها را با آب خیس کنید ومایه را داخلش بریزید وبزارید تو یخچال تا ببنده.

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

روزمرگی های یک ذهن شلوغ ویستا تور Nicole حفاظ رودیواری ارز طلایی 4band;]moozik group معرفي هتل هاي ايران